.: Free Stuffs for You :.

……… and many more for you

Perfect Money Nggak Bayar Domain Gratisan Lagi

Posted by Angga99 on November 13, 2009

Perfect Money udah nggak bayar domain gratisan lagi. Yup… itulah kenyataannya. Pada mulanya saya bingung, koq dua bulan terakhir ini saya nggak dibayar ya…

Tadinya mo pm adminnya, tapi… ah kenapa nggak search dulu aja di Google. So akhirnya setelah saya cari2 kenapa sebabnya, akhirnya nemu juga blog yang ngebahas masalah ini. Ya, perfect money sekarang dah nggak bayar domain gratis lagi (yaitu domain .blogspot.com, .wordpress.com atau lainnya). Yang dibayar untuk site reward cuma blog domain berbayar😦

Sayang banget… padahal di saat Google Pagerank Update terakhir baru2 ini blog2 yang saya ternak dah dapet PR2 & PR3, dan semuanya pake blogspot. Yah apa boleh buat. Hilanglah salah satu pendapatan dollar..hiks. Tapi nggak papa lah, masih ada adsense ini hehehe…🙂

5 Responses to “Perfect Money Nggak Bayar Domain Gratisan Lagi”

  1. Fery said

    sayangnya perfect money sudah tidak membayar lagi domain apapun terhitung mulai beberapa hari kemarin bro, coba aja login dan cek di bagian PM for business anda di segment reward for placing banned, tidak keliatan site kita lagi😦, bye bye PM …

  2. Nice to see another hyip member and congrats for your payments by the way. I’ve wrote yesterday a review for this program. You may check it on my site

  3. Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
    It will always be exciting to read through articles from other writers and practice something from other websites.

  4. Valuable info. Lucky me I discovered your website unintentionally,
    and I’m shocked why this coincidence did not came about in advance!
    I bookmarked it.

  5. Hi, constantly i used to check weblog posts here in the early hours in the daylight, since i like to learn more and more.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: